Şanlı Ortaokulu


Vizyon: Bütün öğrencilerin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onları 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak vizyonumuzdur."

Misyon: "Bizler, Türk Milli Eğitiminin genel amacını ve temel ilkelerini uygulamak, önce insan anlayışını benimseyen, meslek ahlâk ve anlayışı içinde hareket etmek, okulumuzu eğitim bölgesinin en iyi okulu yapmak, öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmek, teknolojiyi tanıtmak ve kullanmak, bilgiyi üretmek ve paylaşmak, toplumun ihtiyaçlarına cevap verecek bireyler yetiştirmek, yolu görmek yolda yürümek, yol olmak için varız

Başarılar:

Saatler: 08.40-15.20
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: FUTBOL
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0482 523 12 88

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sanliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Şanlı Köyü Şanlı Ortaokulu Mazıdağı

Öğretmen :16
Öğrenci :168
Derslik :10
Konferans Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Şanlı Köyü yol Derik-Mazıdağı yolu üzerinde ve görece büyük bir köydür. Okulumuz da köyün yaklaşık 500 mt içerisinde kalmaktadır. İlkokul ve Ortaokul birleşim eğitim verilen okulumuzda anasınıfı da bulunmaktadır. Ögretmenler Diyarbakır, Mardin´de veya ilçede ikamet etmektedirler. ilcemizde evler genel itibariyle soba ile ısınır. İlçemiz Mardin ve Diyarbakır illerinin tam ortasında yer aldığından haftasonları çok rahat gidiş geliş yapılır.

Adres - Şanlı Köyü Şanlı Ortaokulu Mazıdağı

Ulaşım Öğretmenler genellikle okul servisi ile okula gelmektedirler. Ancak okulumuz yol üstü olduğu için Derik- Mazıdağı dolmuşları da (her yarım saatte bir) okulumuzun önünden geçmektedir.ulasim açısından hiç bir sıkıntı yaşanmaz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MAZIDAĞI İLÇE MERKEZİNE 8 KM UZAKLIKTADIR. MARDİN İLİNE YAKLAŞIK 40 KM UZAKLIKTADIR.